Levering & Betaling

Betalen met iDEAL (standaard)

Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

iDeal biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere online betaalmethoden:

  • iDeal is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
  • Betalen met iDeal kan meteen, u hoeft zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
  • U kunt iDeal direct gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, bunq, ING, Knab, Rabobank, de Volksbank (SNS, ASN Bank en Regiobank), Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.
  • iDeal is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
  • U houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de iDeal  betaling is meteen zichtbaar in uw rekeningoverzicht.


Betalen en verzenden onder rembours

Verzenden onder rembours is vrij duur. We zijn daarom genoodzaakt hiervoor een extra bedrag van € 21,12 inclusief BTW (€ 17,45 exclusief BTW) in rekening te brengen. Dit bedrag brengen we ook in rekening als de normale verzendkosten komen te vervallen bij een orderbedrag van minimaal € 100,00 (inclusief BTW).


Zelf afhalen en contant betalen

U kunt, op afspraak, uw bestelling zelf afhalen in ons magazijn. U kunt uw bestelling dan contant betalen of u kunt afrekenen via PIN. Uiteraard betaalt u geen verzendkosten als u uw bestelling zelf afhaalt.


Levertijd & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Over het algemeen zal de bestelling binnen twee dagen, na de dag van bestelling, bij u worden afgeleverd. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

  • € 7,25 voor bestellingen onder de € 100,- (inclusief BTW)
  • Gratis voor bestellingen vanaf € 100,- (inclusief BTW

Levering verloopt via TNT Post of een andere, vertrouwde, bezorgdienst.